miercuri, 16 septembrie 2015

Asociatia de Parinti si Fondul Scolii - PROBE

Dupa cum am mai scris intr-un articol precedent fondul scolii de la scoala Maria Rosetti, 80 lei/copil/an, a disparut intr-o "gaura neagra".  Atasez aici probele care arata ca s-au strans acesti bani, iar Asociatia de Parinti nu recunoaste acest lucru.

https://youtu.be/WJC3oITWpM0

In inregistrare se aude vocea unei doamne care era casiera clasei. Dansa strangea banii pentru fondul scolii si-i depunea intr-un cont in banca pe numele Asociatiei de Parinti. Doamna respectiva nu stia ce se intampla mai departe cu acesti bani.
Desi Asociatia de Parinti a fost infiintata in vara anului 2013, fondul scolii a fost strans cel putin din anul 2008 de cand sunt eu in scoala. Daca intrebati conducerea scolii cine strangea acest fond al scolii o sa va raspunda, cum mi-a raspuns si mie, ca scoala si profesorii nu au strans niciodata bani pentru acest fond. Atunci, cine strangea banii si cum s-au cheltuit?


Raspunsul Asociatiei de Parinti in legatura cu fondul scolii
In perioada scandalului  de la scoala Maria Rosetti privind "invatatoarea spagara" si dupa aceea, o perioada de timp, s-a oprit orice strangere de fonduri. De ce ? Daca totul era legal si transparent de ce s-au oprit?
Dupa ce am aflat aceste lucruri n-am mai dorit sa contribui la acest fond al scolii care a inceput sa se ceara din nou incepand cu semestrul II al anului scolar precedent). O parte din parinti sunt suparati pe mine pentru ca nu sunt de acord cu strangerea acestor fonduri. Nu pot fi de acord pana nu va exista transparenta si corectitudine. Acesti bani sunt pentru copiii nostri   . Pana nu intelegem cu totii acest lucru eu nu voi mai plati nici macar un leu pentru asa zisul fond al scolii.
Nu stiu nici acum ce s-a intamplat cu acesti bani, dar cert este ca s-au strans. In afara de aceasta inregistrare exista pe internet o multime de inregistrari ale parintilor si bunicilor care spun ca s-au strans acesti bani. (inregistrari date de diverse televiziuni in perioada scandalului cu "invatatoarea spagara").
 Prin acest articol nu spun ca exista o "gaura neagra" in fiecare scoala in privinta fondului scolii, dar trebuie sa fim atenti ca acesti bani sa se cheltuiasca in folosul copiilor nostri.  Ca doar pentru ei strangem acesti bani, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTATI AICI