miercuri, 17 decembrie 2014

SERBARILE DE CRACIUN-LA MANA INVATATORILORDoamna invatatoare Rodica Voicu Vulcanean de la scoala Maria Rosetti din Bucuresti santajeaza parintii in privinta organizarii sau nu a serbarii de Craciun a clasei a II-a. In prima faza a spus ca nu face nicio serbare de Craciun, apoi s-a razgandit spunand ca face serbare, dar numai cu copiii, noi parintii neavand dreptul de a participa la serbarea propriilor nostri copii.
Cine este doamna invatatoare sa decida dumneaei daca participa parintii sau nu la serbarea de Craciun??
Probabil, ca daca noi parintii nu ne comportam adecvat, nu avem voie sa participam la serbare. Copiii se pregatesc, invata cantece si poezii, dar sunt privati de prezenta parintilor. Oare de ce?   Pe cine se razbuna doamna invatatoare pe parinti sau pe copii?? Pentru cine spun poeziile si pentru cine canta acele cantece? Moneda de santaj-copiii.
Acesti "dascali" care ar trebui sa aibe vocatie, de ce se razbuna pe copii? De ce trebuie sa sufere copiii pentru ca parintii lor nu au voie sa vina la serbarea lor? Acesti "dascali" nu inteleg ca de fapt nu se razbuna pe parinti, ci pe copii. Ei sufera.
Acesti invatatori pot pleca din scoli, daca nu se gandesc la binele copiilor si se gandesc la felul in care se pot razbuna pe parinti. Daca nu au vocatie si dragoste pentru copii, sa-si schimbe meseria!
Sunt in aceasta scoala de 7 ani si este prima data cand aud ca se organizeaza o serbare de Craciun fara participarea parintilor. Asta este, daca n-am fost cuminti!
Acest lucru l-a invatat doamna invatatoare Rodica Voicu Vulcanean la cursul de pedagogie? Daca cumva a urmat asa ceva si daca a urmat acest curs nu stiu ce a invatat. S-ar parea ca nimic.
In scolile din Romania exista aceasta frica a parintilor fata de invatatori. Nu pot spune nimic de frica ca invatatorii se vor razbuna pe copii si asta si fac. SE RAZBUNA PE COPII. De aceea parintii nu au curajul sa spuna nimic. Mai sunt cativa parinti care isi mai spun nemultumirile in curtea scolii si cu frica pentru ca sunt alti parinti care se duc la invatatoare si spun ceea ce au auzit. Dar trebuie sa schimbam acest lucru. Avem dreptul sa spunem si noi parintii parerea noastra fara sa ne fie frica ca acesti copii vor avea de suferit dupa aceea.
Domnii si doamnele de la inspectoratele scolare nu vad aceste lucruri? Ba da, le vad, dar ii acopera pe acesti "dascali".


                     NU VA MAI RAZBUNATI PE COPII, EI NU AU NICIO VINA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTATI AICI