vineri, 9 septembrie 2016

RASPUNS LA COMENTARIILE DOAMNEI FLORENTINA POPA MATEIStimata doamna Florentina Popa Matei,

Ati venit de un an in aceasta clasa, nu stiti ce s-a intamplat in trecut si indrazniti sa spuneti ca ceea  ce am scris eu reprezinta lucruri neadevarate.  Nu stiti ce a patimit fiul meu incepand din clasa pregatitoare, cand a fost batut de un coleg, de mai multe ori, iar aceasta doamna “speciala” nu a facut nimic pentru ca fiul meu sa nu mai fie agresat fizic de catre acest baiat. A avut multe nopti nedormite si cosmaruri , iar dimineata se trezea si spunea ca nu mai doreste sa mearga la scoala. Dar pe cine a interesat ? Pe aceasta doamna minunata? Pe directoarea scolii? Nicidecum.
Postarile mele au fost legate de cateva probleme, pe care vi le reamintesc pe scurt sub forma unor intrebari la care nu trebuie sa raspundeti:
Sunteti de acord cu faptul ca un semestru 30 de copii au stat inchisi in clasa in timpul pauzelor?
Sunteti de acord cu faptul ca aceasta doamna invatatoare a predat inecuatii in clasa a III-a ?
Sunteti de acord cu faptul ca aceasta doamna invatatoare nu tine legatura pe mail cu parintii?
Sunteti de acord cu faptul ca aceasta invatatoare nu reuseste sa faca liniste in clasa in timpul orelor de curs?
Sunteti de acord cu faptul ca lectia deschisa (cand de fata a fost doamna director adjunct si o doamna inspectoare) a fost complet diferita fata de orele de curs obisnuite?
Sunteti de acord cu faptul ca dadea teme din lucruri pe care nu le preda in clasa?
Sunteti de acord  cu faptul ca aceasta doamna “speciala” ii pedepsea in mod colectiv pe copii, chiar daca nu toti greseau?
Sunteti de acord cu faptul ca aceasta doamna “speciala” nu a mai dorit sa organizeze serbari, ci numai niste petreceri la care nu puteau sa participe decat o parte din parinti, cei agreati, din care faceti si dumneavoastra parte?
Sunteti de acord cu faptul ca aceasta invatatoare “speciala” se razbuna pe copiii parintilor cu care a avut discutii in contradictoriu?
Aceasta minunata doamna invatatoare, “care face educație cu iubire și răbdare” nu l-a lasat pe fiul meu sa participle la ora de educatie fizica pentru faptul ca a coborat din clasa catre sala de sport in timpul pauzei. Nu inteleg unde este iubirea si rabdarea. Si nu inteleg cu ce a gresit fiul meu. Poate imi explicati dumneavoastra pentru ca o intelegeti foarte bine pe aceasta doamna deosebita, speciala, “care face educatie cu iubire si rabdare”, aceasta doamna “cu zambet cald”.

Daca sunteti de acord cu cele de mai sus, este dreptul dumneavoastra, dar asta nu inseamna ca am mintit in postarile mele. Ceea ce am povestit s-a intamplat cu adevarat in decursul celor 4 ani. Daca atitudinea doamnei invatatoare a fost corecta fata de copilul dumneavoastra, nu inseamna ca a fost corecta si fata de copilul meu sau fata de alti copii. 

Inteleg ca prin aceste comentarii la postarile mele legate de doamna invatatoare Rodica Voicu Vulcanean doriti sau ati fost rugata sa schimbati imaginea acestei doamne invatatoare. Va respect opinia, dar va rog sa-mi respectati si mie acest drept de a povesti ce s-a intamplat in acesti 4 ani cu fiul meu. Este dreptul meu, suntem intr-o tara libera si nu trebuie sa cer voie nimanui pentru a scrie in acest blog. Ceea ce am povestit este doar ADEVARUL, chiar daca deranjeaza. Sa speram ca aceasta doamna invatatoare a invatat ceva in decursul celor 4 ani, asta pentru binele viitorilor sai elevi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTATI AICI